Декември 1st: Бесплатни врти на Дедо Мраз диви

Оваа промоција важи на 1 декември, 00:00 часот по средноевропско време до 23:59 часот. Среќен и дрзок Santa Goes Wild чека бесплатни врти во Казино Еуро, за да изберете во две верзии ...

За играчите кои беа учтиви оваа година

Изберете ја оваа понуда играјќи ги вашите омилени слотови за најмалку 200 PLN, а во Santa Goes Wild ќе добиете 10 среќни бесплатни вртења, секој во вредност од 1 PLN.

За играчите кои беа груби оваа година

Изберете ја оваа понуда играјќи ги вашите омилени слотови за најмалку 1 PLN, а во Santa Goes Wild ќе добиете 400 смели бесплатни врти во вредност од 20 PLN.

Како да добивате бесплатни вртења?

1. Отворете сметка на Казино евра

2. Изберете ја верзијата: Непослушен или непослушен, направете вртење

3. Ве чекаат бесплатни вртења

За да ја активирате понудата „За учтиво“, претплатете се со кликнување на соодветното копче „Земи!“.

За да ја активирате понудата "За непослушен", претплатете се со кликнување на соодветното копче "Земи!".

Откако се пријавивте за понудата „За учтиво“, мора да играте барем за 200 PLN на кој било слот за да добиете 10 бесплатни вртења на Santa Goes Wild во вредност од PLN 1 по центрифугирање.

Откако се пријавивте за понудата „За непослушните“, мора да играте барем за 1 PLN на кој било слот за да добиете 400 бесплатни вртења на Santa Goes Wild во вредност од 20 PLN по вртење.