30 бесплатни вртења во Приказна за елфите за регистрација

Фантастична празнична понуда за сите нови играчи, само за отворање сметка можете да добиете 30 бесплатни вртења во играта A Tale of Elves. Внесете го промотивниот код MERRY30.

Како да добиете бесплатни вртења?

1. Отворете сметка со г-дин Казино

2. Внесете го кодот: MERRY30

Ве чекаат 3 бесплатни вртења во „Приказна за елфите“

Кодот може да го активираат само новорегистрирани корисници.

Исплатата на добивките од кодот е неограничена.

Прометот е x39.